Mădălina Răducea

Mădălina Răducea

Psiholog clinician & Psihoterapeut

Sunt Mădălina Răducea, psiholog și psihoterapeut specializat în Psihoterapie Cognitiv – Comportamentală, acreditat de Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă și Colegiul Psihologilor din România.
Cu o experiență de 11 ani în domeniul psihologiei și cu o dorință continuă de perfecționare, am ales formarea în psihoterapie cognitiv comportamentală întru-cât cred că, modul în care noi gândim ne influențează felul cum ne simțim și modul cum ne comportăm, cum reacționăm în diferite situații.

Cred cu convingere în schimbare, cred în schimbarea comportamentului nostru, în schimbarea modului cum vedem lumea, cum ne vedem pe noi înșine, cred în schimbarea modului cum gândim, cred în tine ! și în resursele inimaginabile pe care le ai !

În procesul psihoterapeutic sunt alături de tine, identificând și schimbând împreună gândurile automate disfuncționale, credințele dezadaptative, gândirea autosabotantă, care te face să te simți trist(ă), anxios(ă), descurajat(ă), etc.. și îți modifică semnificativ comportamentul (poate nu mai ieși din casă, eviți locurile sau oamenii care înainte îți făceau plăcere).

Indiferent cât de lung și anevoios poate fi acest drum al vindecării, al schimbării, împreună este mai simplu !
Pe parcursul demersului terapeutic, persoana care solicită sprijin terapeutic este ajutată să-și identifice și să-și schimbe modul disfuncțional de a gândi precum și reacțiile pe care le provoacă gândurile disfunționale.
Terapia cognitiv comportamentală este educativă, își propune să învețe clienții să devină proprii lor terapeuți.

După încheierea terapiei persoana dobândește o serie de tehnici cognitive și comportamentale pe care le poate utiliza pe viitor în situații similare , învățând astfel o altă modalitate de răspuns, funcțională și adaptativă.

Suntem aici pentru tine!

Clinica de Psihoterapie

Clinica de Psihoterapie vă oferă servicii de terapie cognitiv-comportamentală individuală, de cuplu și familie, precum și ședințe de psihoterapie pentru copii.
Ica Secoșan, Fondator Clinica de Psihoterapie

Contactează-ne

Clinica de Psihoterapie folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii