Adina Flueraş

Adina Flueraş

Psiholog clinician & Psihoterapeut
  • Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România.
  • Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC).

 

     Sunt licențiată în psihologie, absolventă a programului masteral Consiliere familială și de cuplu și a celui de Psihologie clinică și consiliere psihologică.

     Direcțiile principale de perfecționare pe care le-am îmbrățișat au fost psihologia clinică și psihoterapia, alegând să mă dedic psihoterapiei cognitiv-comportamentale. Îmi place să mă dezvolt continuu, să evoluez și doresc să le insuflu acest lucru și celor din jur, oferind respect, sprijin, ghidaj și perspective noi. Am ales această profesie ca să fiu mai aproape de oameni și să îi însoțesc în drumul spre cunoaștere, schimbare sau vindecare.

     Știu că oamenii sunt puternic atașați de ceea ce le este familiar și tind să aleagă cunoscutul, chiar dacă le aduce suferință, pentru că asta le oferă siguranță și predictibilitate.

     Curajul de a discuta sincer și deschis despre dificultățile întâmpinate, curajul de a alege să acționeze și altfel sunt demne de admirație. Fiecare întâlnire cu celălalt este o experiență de învățare comună.

     Mă simt onorată atunci când clienții acceptă să parcurg alături de ei acest drum nou al cunoașterii de sine și al schimbării.

Clinica de Psihoterapie

Clinica de Psihoterapie reunește o echipă de psihoterapeuți specializați în terapie cognitiv-comportamentală și acreditați de Colegiul Psihologilor din România.

Contactează-ne

Clinica de Psihoterapie folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii