Adela Loth

Adela Loth

Psihoterapeut
  • Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România.
  • Specializare în psihoterapie de cuplu centrată pe emoții.
  • Educator parental certificat Circle of Security.
  • Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC).

 

     Am o experiență de 19 ani în domeniul psihologiei, în lucrul cu adulții, cu  copiii de  diferite vârste și cu familii, pe o gamă variată de dificultăți; sunt trainer în diverse programe de dezvoltare personală pentru adolescenți și adulți. Pe parcursul acestor ani, dorind să înțeleg mai bine dificultățile psihologice (anxietatea, depresia, tulburările alimentare, tulburările de stres posttraumatic, problemele din viața de cuplu etc.) și să asist cât mai profesionist clienții pe care îi întâlneam, m-am format în terapie cognitiv-comportamentală, ale cărei tehnici le aplic constant și în viața mea.

     Terapia poate fi de ajutor atunci când ne dorim schimbări și ne este dificil să le realizăm singuri, trăim evenimente neplăcute sau traumatizante și ne este greu să ne accesăm resursele sau ne confruntăm cu evenimente în care suferința este inevitabilă. Suferința însă este trăită cu o intensitate mai mare atunci când gândurile și comportamentele noastre sunt disfuncționale. Gândurile  sunt ca niște lentile prin care privim realitatea.

     Prin demersul terapeutic putem învăța treptat să înlocuim lentilele proprii, prin care ne vedem pe noi și pe ceilalți, și să ne comportăm într-un mod mai sănătos, reducând astfel impactul acestor provocări asupra funcționării noastre. Terapia este un drum pe care îl facem împreună o perioadă, cu ghidaj și antrenament. Învățăm astfel să mergem mai departe cu alte instrumente, mai eficiente, care să ne ajute să trăim o viață mai bună.

     Vă aștept în această călătorie cu speranță și încredere!

Clinica de Psihoterapie

Clinica de Psihoterapie reunește o echipă de psihoterapeuți specializați în terapie cognitiv-comportamentală și acreditați de Colegiul Psihologilor din România.

Contactează-ne

Clinica de Psihoterapie folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii