Iudit Cristea

Iudit Cristea

Psihoterapeut

Călătoria mea spre domeniul terapiei a avut trei stații majore. Prima a fost în liceu când am decis să mă alătur voluntarilor Crucii Roșii și am primit instruire medicală în acordarea primului ajutor și a intervenției în caz de dezastre. Aceste experiențe m-au îndemnat ulterior să continui studiile în cadrul Facultății de Medicină Generală. Am făcut această alegere din dorința de a le fi alături oamenilor în momentele dificile.

A doua stație importantă o reprezintă alegerea de a urma specializarea în domeniul psihiatriei. M-a atras această specialitate prin umanitatea de care dă dovadă. Astăzi sunt medic rezident în ultimul an și aștept cu nerăbdare următoarea etapă.

Momentul definitoriu a fost după nașterea primului meu copil când am simțit nevoia de ajutor pentru a-mi regăsi echilibrul, ajutor care a venit prin intermediul terapiei cognitiv-comportamentale. Astfel, după o perioadă de dezvoltare personală, am decis să urmez și eu această formare. Am apreciat aportul pe care l-a avut psihoterapia în viața mea și am simțit că pot să îmbunătățesc interacțiunea mea cu pacienții urmând o pregătire și pe acest palier.

Studiind și lucrând cu oamenii, am prins drag și de această meserie, astfel încât astăzi practic psihoterapia cognitiv-comportamentală în cadrul Clinicii de Psihoterapie, fiindu-le aprope oamenilor așa cum mi-am dorit deja din liceu.

Clinica de Psihoterapie

Clinica de Psihoterapie vă oferă servicii de terapie cognitiv-comportamentală individuală, de cuplu și familie, precum și ședințe de psihoterapie pentru copii.
Ica Secoșan, Fondator Clinica de Psihoterapie

Contactează-ne

Clinica de Psihoterapie folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii